Tetőfóliák értékesítése Pomáz közelében

Olyan speciális anyagok, amelyek tető burkolására alkalmasak, annak érdekében, hogy védelmet nyújtsanak az időjárás ellen. A tetőfóliák általában vízhatlanok, valamint segítenek megakadályozni a nedvesség bejutását a tető alá és mindeközben lehetővé téve a pára kijutását a tetőn kívülre. További előnyei között szerepel a tetőfóliának a szigetelés, a tető szerkezetének megerősítése, valamint a hővisszaverés is.

Tetőfóliák típusai Pomáz közelében

  • Bitumenes tetőfóliák: az egyik legelterjedtebb tetőfólia típus. Rugalmas, vastag anyag, amelyet egy aszfalt réteggel kombinálnak. Alkalmazása könnyű, valamint kiválóan ellenáll az időjárási viszonyoknak és a víznek. A bitumenes tetőfólia legtöbb esetben kettő vagy három rétegben kerül felhelyezésre.
  • Levegőfólia: olyan speciális típusú tetőfólia, amelyet a tető és az álmennyezet között helyeznek el. Gőzzáró tulajdonságú, amely megakadályozza a nedvesség felhalmozódását a tető alatt, miközben lehetővé teszi a pára átjutását a tetőn. Ez segít megelőzni a tetőszerkezet károsodását, valamint a penészedést is.
  • Műanyag tetőfólia: különböző típusok közül választhatunk, ha műanyag tetőfóliában gondolkozunk. Lehet például polietilén vagy polipropilén. Ezek a típusú tetőfóliák tartósak, könnyűek és ellenállnak az időjárás viszontagságainak is. Továbbá remek páraáteresztő képességgel rendelkeznek, amely lehetővé teszi a pára tető alatti elvezetését.
  • Szilikon alapú tetőfóliák: kiváló vízzáró és rugalmas tulajdonságokkal rendelkeznek. Hosszú élettartamúak, valamint ellenállnak az UV-sugárzásnak, kémiai anyagoknak. A szilikon alapú tetőfóliákat legtöbb esetben nagyobb terhelésnek kitett tetőkön alkalmazzák, mint például ipari épületeken, közintézményekben.

Tetőfóliák értékesítése Pomáz közelében

  • MASTERFOL SOFT MP
    • Mikroperforációval ellátott, polietilén hálóval erősített polietilén tető-alátétfólia.

KAPCSOLAT

Színpompa Festékház

2013 Pomáz, Árpád Fejedelem út 18.

Email: info@szinpompa.hu

Telefon: +36 26 326 199